Kaupunkikohdejoulukalenteri 2017: 9. Key West

Joulukalenterin yhdeksännen luukun sisällön sai valita parempi puoliskoni syntymäpäivänsä kunniaksi. Lämmön ystävänä hänen valitsemansa kohde löytyy trooppisen ilmastovyöhykkeen alueelta. Tämä kiva samannimisellä saarella sijaitseva kaupunki oli erittäin positiivinen yllätys, palaamme sinne varmasti uudelleenkin.


Kyseessä on manner-USA:n eteläisimmässä kolkassa Floridassa sijaitseva Key West. Tämä todella rentotunnelmainen kaupunki oli todella viehättävä ja nähtävää riitti oikein kivasti. Hauskoja yksityiskohtia löytyi, kuten vaikka pitkin katuja vapaina tepastelevat kanat. Pääkadulla Duval Streetillä oli illalla melkoinen bilemeno käynnissä, mutta jo parin korttelin päässä siitä oli ihan rauhallista. Menoa löytyy siis moneen makuun.

Kuvassa on yksi kaupungin vanhoista puutaloista, jotka on kuulemma rakennettu hurrikaaninkestäviksi. Näitä taloja on historiallisen keskustan alueella paljon ja ne ovat kaikki todella upeita. Meillä oli onni majoittua yhdessä tällaisessa.

Kaikki joulukalenterin luukut löytävät täältä.

Muut kirjoitukseni kohteesta Key West:

2 kommenttia

  1. Key West on kiva paikka, kävisin mielelläni siellä joskus uudelleen. Viimeksi teimme vain päiväretken Miamista, eikä siinä ehtinyt mitenkään älyttömästi. Olisi ollut mukavaa viettää iltaa kylillä ja yöpyä jossakin noista hienoista taloista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti varata vähintään pari yötä Key Westiin. Olen lukenut paikasta sekä kehuvia että haukkuvia arvioita. Emme siis oikein tienneet etukäteen mitä odottaa. Me ehdottomasti tykkäsimme, todella kiva paikka. Erityisesti tykkäsimme lämmöstä. :)

      Poista